неделя, 3 април 2011 г.

Ребека Блек иска дует с Бийбър


13-годишната Ребека Блек стана звезда буквално за една седмица, след като песента й Friday се превърна в хит в YouTube и iTunes. Сега тийнейджърката мечтае за следващ връх в кариерата си - да пее заедно с другата интернет сензация Джъстин Бийбър.
Ребека написа послание на Бийбър в Twitter и се обърна към него от телевизионния екран, за да му каже, че мечтае за дует с него.
Сравненията между двамата вече започнаха, но те не са в полза на Ребека. Нейното видео се появи в YouTube, точно както започва звездният път и на Бийбър. Но докато при Джъстин клипчето е снимано от майка му, видеото на Ребека е дело на звукозаписната компания Ark Music Factory.

Майката на Блек казва, че е платила 2000 долара за песента и клипа към нея. В интервю за тв предаването Good Morning America Ребека призна, че получава стотици негативни съобщения, които я докарват до сълзи. Но изгряващата звезда не се дава и има намерение да докаже на всички, че може да пее. Начинаещата певица планира да издаде албум през декември тази година. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар